Förföljd.!..
Publicerat den

Hej! 
 
Jag har varit med Magda hela veckan det är därför jag inte har bloggat något. Vi har ridit och badat i tunna på kvällen. 
 
Vi blev också förföljda! Kl var runt 11 och vi var på väg hem till mig med fyrhjulingen. När vi kör ut från Magdas gata så ser vi en bil köra in på den lite större vägen längre bort (600m ungefär) vi tänkte inte något på det utan kör vidare.
När vi ska svänga en liten stund senare ligger bilen 2 m bakom och blinkar med hel och halvljus. (Måste tillägga att bilen inte skulle ha hunnit i fatt oss på så kort tid om den inte åkte över 100 på 50 vägen) vi kör vidare inte så jättesnabbt utan så som man får köra. Bilen ligger fortfarande i häcken på oss. 
Vi kör in på en liten grusväg där nästan ingen åker och den har ingen anledning att ligga oss så nära och blinka och hålla på med ljusen. Som tur blev Magda inte störd av det som en moppe eller bil blir för hon har inga backspeglar.
Hur som helst så kör vi lite fortare nu men inte så fort som att visa att vi är rädda eller så, men bilen ligger kvar så nära sen så ska vi in på en liten skogsstig där bilar inte kan åka som tur är och bilen försvinner och vi klarade oss men det var lite läskigt :s
Blien låg som högst 5 m ifrån oss!
Puss hoppas det inte blev ett för långt inlägg <3






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?